ΗΧΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

001(1)
001(2)
001(1)
001(2)
1/2 
fwd 
bwd 
stop 
start

Εφαρμογή

Το KSM 10 είναι ένα κινητό ηλεκτρονικό σύστημα για χρήση στα οχήματα της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και σε οχήματα διάσωσης, καθώς και για προειδοποίηση των λοιπών οχημάτων και πεζών. Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για διεθνή χρήση. Χάρη στο πολύ μικρό του βάρος και το συμπαγές του μέγεθος μπορεί να συναρμολογηθεί στην υποδοχή του ραδιοφώνου ή στο ταμπλό. Είναι ιδανικό για οχήματα με περιορισμένο χώρο συναρμολόγησης.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γεννήτρια σημάτων, Ενισχυτής και Πίνακας Χρήστη K-SM 10
Το ειδικό σύστημα προειδοποίησης K-SM 10 παράγει τα συνήθη Αμερικανικά σήματα και σε ειδική έκδοση τα περισσότερα συνήθη Ευρωπαϊκά. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής διαθέτει διπλή έξοδο ισχύος με 40 Watt/έκαστη με άμεση σύνδεση στα ακροφύσια της μπάρας Topas. Η όλη λειτουργία του συστήματος είναι για τον χρήστη πολύ εύκολη μέσω του ενσωματωμένου πίνακα που διαθέτει. Η θέση λειτουργίας του K-SM 10 παρακολουθείται με τις λυχνίες LED.

Μεγάφωνα
Δύο μεγάφωνα K-SR 30, K-SR 50 ή  KSR 70 μπορούν να συνδεθούν άμεσα στο K-SM 10. Χρησιμοποιώντας εξωτερικό μετασχηματιστή είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε
ένα ή μία μονάδα μεγάφωνων.

Φωνητικά Μηνύματα
Η δυνατότητα εκπομπής μηνυμάτων παρέχεται διαμέσου εξωτερικού μικροφώνου, ασυρμάτου ή και κασετοφώνου. Η θέση λειτουργίας του μικροφώνου έχει προτεραιότητα από όλα τα άλλα σήματα. Η ρύθμιση ήχου μικροφώνου ή κασετοφώνου γίνεται από τη θέση του καντράν του K-SM 10.

 

ΣΥΣΤΕΚ Α.Ε.

Ο.Τ. 44 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΝΔΟΥ

+30 2310 723020

info@systec.gr